Pariuri online

Cote marite la pariuri Man United - Man City 6-11-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri Man United - Man City 6-11-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 650 RON.


Man United primeste vizita lui Man City in acesta sambata de la ora 14:30 pe Old Trafford. “Diavolii” nu au o prima parte de sezon slaba, dar au facut de multe ori pasi gresiti atunci cand nu ne asteptam. “Cetatenii” sub comanda lui Guardiola au rezultate ceva mai bune dar si ei s-au mai incurcat, cel putin in Premier League. Diferenta dintre cele doua cluburi este de doar 3 puncte, dar nu vedem vreo formatie sa riste, pana la urma s-au disputat doar 10 etape din acest sezon. Indiferent de favorita ta in Derby of Manchester, poti paria pe cote marite la 1×2 in Man United vs Man City prin 888sport Romania.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Man United vs Man City din Premier League

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Man United – Man City de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 650 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Man United – Man City de la 888sport din 6 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.