Pariuri online

Cote marite la pariuri Macedonia de Nord - Romania 8-09-2021

Beneficiaza acum de cotele marite la pariuri Macedonia de Nord - Romania 8-09-2021. 888sport ofera clientilor sansa de a castiga pana la 425 RON pariu gratuit.


Se anunta o deplasare foarte dificila pentru Romania in aceasta seara in Macedonia de Nord. Mai multe cazuri de COVID-19 au aparut in tabara “tricolorilor” ceea ce inseamna ca Mirel Radoi nu se poate baza pe cativa jucatori importanti. Romania vine dupa 2 victorii importante si spera sa plece cu un rezultat pozitiv din aceasta deplasare, dar Macedonia de Nord a aratat cat de periculoasa este in partida tur iar acum este nevoita sa forteze victoria. Avem cote marite la pariuri Macedonia de Nord vs Romania prin 888sport, putem castiga pana la 425 RON sub forma de FREEBET.

Cum poti beneficia de cotele marite la pariuri Macedonia de Nord vs Romania din 8-09-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Macedonia de Nord vs Romania de miercuri
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 375/425 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Macedonia de Nord – Romania de la 888sport

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.