Pariuri online

Cote marite la pariuri Lyon vs PSG 9-1-2022 prin 888sport

Cote marite la pariuri Lyon vs PSG 9-1-2022. Deschide un cont la 888sport pentru a paria pe cote marite si poti castiga pana la 525 RON freebet.


Avem un meci de mare interes in acest final de saptamana, duminica se joaca Lyon vs PSG de la ora 21:45. Gazdele acestei intalniri nu traverseaza o perioada chiar buna, dupa jumatate de campionat se afla abia pe locul 13/20, mult prea putin pentru cerintele acestui club cu mare istorie. De partea opusa parizienii nu par sa se concentreze foarte bine in Ligue 1, desi au de departe cel mai valoros lot din prima liga franceza, au inregistrat 3 egaluri in ultimele 4 runde. Avem pentru clientii noi de la 888sport cote marite pentru pariurile 1×2.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Lyon vs PSG de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Lyon – PSG de duminica
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 525 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Lyon – PSG de la 888sport din 9 ianuarie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.