Pariuri online

Cote marite la pariuri Liverpool vs Arsenal 20-11-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri Liverpool vs Arsenal 20-11-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 1025 RON.


Premier League revine in acest weekend si noi vom vorbi despre partida Liverpool vs Arsenal de sambata. “Cormoranii” au inceput destul de bine campionatul dar au avut ceva probleme in meciurile mai complicate, de exemplu in ultima etapa a pierdut la West Ham. “Tunarii” au inceput extrem de slab sezonul si dupa cateva etape erau in partea de jos a clasamentului. Lucrurile au inceput sa-si revina iar Arteta a dus echipa pe locul 5, foarte aproape de pozitiile de Champions League. Daca iti faci acum cont la 888sport Romania poti paria pe Liverpool – Arsenal la cote mult marite 1×2.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Liverpool vs Arsenal de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Liverpool – Arsenal de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 1025 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Liverpool – Arsenal de la 888sport din 20 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.