Pariuri online

Cote marite la pariuri Liverpool - Manchester City 3-10-2021

Cote marite la pariuri Liverpool - Manchester City 3-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig special de pana la 400 RON sub forma de pariu gratuit cu rulaj minim.


Echipele care au dominat fotbalul englez in ultimii ani se intalnesc in aceasta duminica pe Anfield. Cele doua formatii vin dupa meciuri in UCL, LFC a facut spectacol si a castigat la Porto cu 5-1 in timp ce trupa lui Guardiola a cedat la PSG cu 0-2. In campionat cele doua mari cluburi sunt despartite de un singur punct, dar pentru ca este abia inceputul sezonului nu este o partida decisiva. De regula cand Man City pierde un meci, la urmatorul joaca mult mai bine in tentativa de a-si reveni si de a nu lega mai multe rezultate negative. Daca iti faci un cont nou la 888sport Romania poti juca pe cote mult marite la 1×2 in Liverpool – Man City.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Liverpool – Manchester City de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 400 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Liverpool – Manchester City de la 888sport din 3 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.