Pariuri online

Cote marite la pariuri Leipzig vs PSG 3-11-2021 din Champions League

Cote marite la pariuri Leipzig vs PSG 3-11-2021 din Champions League. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 475 RON.


Timpul trece foarte repede si iata ca deja am ajuns in a 3-a etapa din grupele Champions League. Miercuri avem partida retur dintre Leipzig si PSG ce se anunta foarte atractiva, in tur am avut nu mai putin de 5 goluri. De la acel meci Leipzig a mai jucat 3 partide pe plan intern dintre care a reusit sa castige 2 si sa faca un egal. Parizienii desi au un lot extrem de valoros inca nu obtin victorii clare, in weekend au castigat greu scor 2-1 cu Lille. Cu zero puncte obtinute pana acum, Leipzig este nevoita sa joace la victorie acest meci cu PSG pentru a mai spera la calificare. Fa un cont nou pe 888sport si poti juca la cote marite in Leipzig vs PSG!

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Leipzig vs PSG din Champions League

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Leipzig – PSG de miercuri
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 475 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Leipzig – PSG de la 888sport din 3 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.