Pariuri online

Cote marite la pariuri Italia vs Spania 6-7-2021

Cote marite la pariuri Italia vs Spania 6-7-2021 din semifinalele Euro 2020. 888sport Romania ne asigura din nou cote speciale pentru meciurile de la Euro. Putem castiga pana la 425 RON sub forma de pariu gratuit.


Italia a aratat foarte bine la aceasta editie a Campionatului European, este neinvinsa pana acum si a marcat nu mai putin de 11 goluri in 5 partide. In faze eliminatorie a avut ceva mai multe emotii cu Austria, a fost 0-0 in timpul regulamentar, dar italienii au reusit pana la urma sa rezolve calificarea in prelungiri.

Spania a facut si ea spectacol pana acum la Euro 2020, a marcat 12 goluri. Totusi parcursul spaniolilor nu a fost deloc usor pana aici, a inceput faza grupelor cu 2 remize. Apoi s-a chinuit destul de mult cu Croatia pe care a eliminat-o dupa extratime, iar in sferturi a avut nevoie din nou de prelungiri si chiar lovituri de departajare pentru a trece de Austria.

Cotele la pariuri Italia vs Spania din semifinalele Euro 2020 sunt destul de echilibrate, dar pentru victorie Italia cota a inceput sa scada usor.

Avem un duel 100% latin in prima semifinala de la Euro 2020, si din pacate pentru una dintre aceste nationale, acesta va fi ultimul meci de la aceasta editie. E greu sa spunem cine se va califica in ultimul act, cu siguranta va fi o confruntare echilibrata.

Deschide acum un cont nou la 888sport Romania pentru a putea juca pe cotele marite de la Italia – Spania. Pariaza acum pe victorie Italia la cota marita 15 sau pe victorie Spania la cota marita 17. Pariaza 25 RON la aceasta promotie de cote marite si poti castiga pana la 425 RON sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri Italia vs Spania 6-7-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Italia cu Spania
  4. Daca pariul tau este castigat, vei incasa 375/425 RON sub forma de FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.