Pariuri online

Cote marite la pariuri Italia vs Anglia 11-7-2021

Avem cote marite la pariuri Italia vs Anglia din 11-7-2021, finala Euro 2020. Inscrie-te pe 888sport si poti castiga pana la 425 RON freebet. Cine este favorita ta? Alege echipa favorita si pariaza la cote mult marite!


Italia a fost una dintre cele mai spectaculoase echipe de la aceasta editie a Campionatului European, ne-a facut placere sa urmarim fiecare partida jucata de aceasta nationala. Singurul meci in care italienii au avut mari emotii si nu au mai facut spectacol, a fost cel din semifinale cu Spania.

Anglia este din nou intr-o finala majora dupa mai bine de 50 de ani, fanii sunt in extaz pentru ca finala se joaca pe Wembley. La prima vedere englezii au avut un parcurs mult mai lejer pentru a ajunge in ultimul act, practic cel mai puternic adversar a fost Germania.

Bookmakerii sunt destul de prudenti in ceea ce priveste cotele la 1×2 in Italia vs Anglia, nu aveam o favorita clara, englezii sunt usor favoriti dar cotele se mai pot modifica pana la ora de start.

Fiind o finala nu ne asteptam la un meci foarte deschis, este o miza mult prea mare ca una dintre echipe sa riste inutul. Se va pune mare pret pe organizare si cine va castiga acest duel mai mult ca sigur o va face la limita. Daca vrei sa joci pe 1×2 in acest meci te poti inregistra pe 888sport Romania pentru a beneficia de cote marite.

Fa cont pe 888sport si poti paria pe victorie Italia la cota marita 17 sau pe victorie Anglia la cota marita 16. Poti miza 25 ron pe aceste cote speciale ce iti pot aduce pana la 425 RON FREEBET cu rulaj minim.

Cote marite la pariuri Italia vs Anglia 11-7-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul tau pariu pe 1 solist sau 2 solist in Italia – Anglia cu 25 RON miza
  4. Daca pariul tau este castigat, vei incasa 425/400 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.