Pariuri online

Cote marite la pariuri Islanda - Romania 2-09-2021

Beneficiaza acum de cotele marite la pariuri Islanda - Romania 2-09-2021. 888sport ofera clientilor sansa de a castiga pana la 425 RON pariu gratuit.


Meci decisiv pentru echipa nationala condusa de Mirel Radoi. Dupa ce a obtinut doar 3 puncte dupa 3 etape, Romania este obligata sa castige acest meci pentru a ramane cu sanse reale de calificare la CM 2022. Islanda are acelasi numar de puncte dupa 3 meciuri, dar islandezii nu-si propun calificarea pentru ca sunt mari probleme acolo. Daca ai incredere in Romania sau te astepti la o surpriza, poti alege cotele marite la 1×2 oferite de 888sport clientilor noi pentru a profita de castiguri marite.

Cum poti beneficia de cotele marite la pariuri Islanda – Romania din 2-09-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Islanda – Romania de joi
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 425/375 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Islanda vs Romania de la 888sport

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.