Pariuri online

Cote marite la pariuri Inter - Napoli 21-11-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri Inter - Napoli 21-11-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 425 RON.


Inter cu Napoli din aceasta duminica este capul de afis al etapei cu numarul 13 din Serie A. Inter a pierdut un singur meci in 12 etape si se anunta din nou o candidata serioasa la titlul de campioana. Echipa din Milano este mai spectaculoasa in acest sezon, asta se vede in numarul de goluri marcate, are 29 de goluri in 12 runde. Napoli este neinvinsa si pare in sfarsit pregatita sa ramana in cursa pentru titlu pana la final, are un joc solid si se lauda cu cea mai buna defensiva (doar 4 goluri incasate). Deschide un cont nou la 888sport si poti juca pe cotele mult marite la 1×2 de la Inter – Napoli.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Inter – Napoli de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Inter vs Napoli de duminica
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 425 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Inter – Napoli de la 888sport din 21 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.