Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri FCSB vs UTA Arad 5-12-2020

Pentru aceasta sambata avem cote marite la pariuri FCSB vs UTA Arad din etapa cu numarul 12 din Liga 1. Echipa gazda porneste cu prima sansa dar cei de la UTA pot pune probleme pentru ca in ultimele runde au reusit cateva meciuri foarte bune, inclusiv victoria de la Cluj.
888 cote marite fcsb uta 5-12
Popular
Castiga pana la 1675 RON freebet prin cotele marite cu 25 RON miza.
Cota marita FCSB 7
Cota marita UTA Arad 67
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe cotele marite!
FCSB - UTA Arad
December 05,2020
21:30

FCSB are un parcurs excelent in Liga 1, se pare ca ratarea calificarii in Europa League a adus ceva bun, daca putem sa spunem asa, are un program mai lejer. „Ros-albastrii” ocupa primul loc in Liga 1 dupa 11 meciuri jucate cu: 9 victorii, 2 infrangeri si nici macar un egal. FCSB are de departe cea mai buna ofensiva din campionat cu 31 de goluri marcate.

UTA Arad se descurca de minune pana acum in acest sezon, are 3 victorii in ultimele 4 runde printre care si victoria din deplasare de la campioana CFR Cluj. Obiectivul principal al acestei echipe este salvarea de la retrogradare, dar la cum merg lucrurile aradenii pot spera la un loc in play-off.

La pariuri FCSB vs UTA Arad echipa gazda e mare favorita, pe buna dreptate daca ne uitam pe forma din ultima perioada.

O surpriza a aradenilor la FCSB pare putin probabila, adica toate argumentele sunt de partea gazdelor, care au un lot mult mai bun, traverseaza o forma de invidiat (6 victorii consecutive) si in acelasi timp moralul este unul la cote ridicate. Cota normala la victorie a „ros-albastrilor” nu este atractiva, dar prin oferta prezentata aici putem paria la o cota marita.

Inscrie-te pe 888sport din acest material si profita de cotele speciale in FCSB cu UTA: poti paria pe victorie FCSB la cota marita 7 sau pe victorie UTA Arad la cota speciala 67. Suma permisa pentru a miza pe aceste echipe este de 25 RON, iar castigul de pana la 1675 RON va fi acordat sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri FCSB vs UTA Arad 5-12-2020

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Pariaza pe 1 solist sau 2 solist in acest eveniment suma de 25 RON
  4. Daca pariul tau este castigator vei incasa sub forma de pariu gratuit 175/1675
Pariaza pe cotele marite!