Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj 3-5-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj 3-5-2021

Se intalnesc primele doua clasate din Liga 1, doua echipe care lupta pentru campionat. FCSB vs CFR Cluj este derby-ul etapei, cine castige acest meci ia o optiune serioasa pentru campionat, dar daca partida se termina nedecis lucrurile raman neschimbare si lupta continua pana la final. Inscrie-te pe 888sport pentru a juca pe cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj din 3-5-2021.
Prezentarea ofertei
Oferta pentru Clientii noi
Cota marita FCSB 16
Cota marita CFR Cluj 16
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet

FCSB are un parcurs destul de ciudat in acest sezon, uneori da impresia ca poate obtine titlul, de exemplu atunci cand reuseste victorii importante cu echipele puternice, dar mai sunt si acele momente cand pierde incredibil cu formatii cotate mult mai slab. Instabilitatea din formatia „ros-abastrilor” a aparut dupa plecarea lui Man dar si accidentarea lui Coman la scurt timp.

CFR Cluj ne arata ca infrangerea cu cei de la Craiova din etapa a 3-a a fost doar o surpriza, echipa si-a revenit foarte rapid si a castigat in ultima etapa cu Botosani, scor 2-0, fara emotii. Campioana en-titre are un lot valoros si foarte experimentat, dar mai ales are o conducere stabila si un antrenor care este lasat sa isi faca treaba.

Cotele la pariuri FCSB vs CFR Cluj se modifica destul de des, in prima faza echipa gazda este usor favorita sa obtina victoria. Pana la ora meciului lucrurile se mai pot schimba.

In aceasta faza din Liga 1 toate meciurile sunt disputate si e greu sa zicem ca exista o mare favorita atunci cand se intalnesc primele 3 clasate. Trebuie sa analizam foarte bine meciul inainte de a plasa un pariu pe castiga castiga meciul. Pentru clientii noi de la 888sport avem cote speciale la 1×2 in FCSB cu CFR.

Inscrie-te acum pe 888sport Romania si poti juca la pariuri pe victorie FCSB la cota marita 16 sau pe victorie CFR Cluj la cota marita 16. Puteti investi 25 RON la aceasta oferta iar castigul maxim este de 400 RON sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj 3-5-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Fa un prim depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul tau pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in FCSB – CFR de luni seara
  4. Daca pariul este castigat vei incasa 400 RON ca pariu gratuit
Pariaza pe cotele marite!

Recenzii pentru Cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj 3-5-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more