Pariuri online

Cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj 19-3-2021

Vineri seara in Liga 1 avem un duel extrem de interesant dar si important in acelasi timp pentru ca se intalnesc primele 2 clasate. Daca vrei sa joci pe 1x2 in acest meci trebuie sa stii ca la 888sport ai cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj din 19-3-2021. Poti castiga pana la 425 RON freebet cu o investitie de doar 25 RON.


FCSB a castigat in ultima runda cu 1-0 in fata celor de la UTA Arad, a fost inca o victorie la limita pentru liderul Ligii 1. Parca “ros-albastrii” nu mai au forta din prima parte a sezonului, chiar daca acum vin dupa 4 victorii la rand, 3 dintre acestea au fost victorii la limita cu scorul de 1-0. Partea buna din aceasta perioada este ca FCSB are un joc mai sigur in aparare si nu prea mai primeste gol.

CFR Cluj a legat si ea 4 victorii la rand in campionat si are un joc ceva mai ofensiv sub comanda lui Edi Iordanescu. In ultimele 4 partide disputate a marcat nu mai putin de 11 goluri si nu a incasat niciunul. Dupa 27 de etape disputate, clujenii au cea mai buna defensiva, doar 12 goluri primite. In deplasare echipa din Cluj are un parcurs foarte bun, a pierdut un singur joc din 13.

La pariuri FCSB vs CFR Cluj echipa gazda este usor favorita dar asta nu inseamna neaparat ca o sa castige, noi credem ca va fi un duel extrem de echilibrat, in care nu se va risca prea mult.

In partida din tur CFR Cluj a castigat cu 2-0 desi FCSB ne aducem aminte avea o forma mult mai buna. Nu prea merita atunci sa piarda FCSB pentru ca a avut multe ocazii. Moralul este unul bun pentru ambele formatii, vin dupa mai multe victorii. Diferenta credem noi ca se va face la partea tehnica, adica antrenorii vor avea un rol extrem de important in stabilirea rezultatului acestui derby de clasament din Liga 1.

Daca vrei sa joci la cote marite in acest eveniment, trebuie sa iti faci un cont nou la 888sport Romania. Dupa ce te-ai inscris poti paria pe victorie FCSB la cota marita 12 sau pe victorie CFR Cluj la cota marita 17. Poti investi 25 RON la aceasta oferta iar castigul obtinut va fi creditat sub forma de freebet.

Cote marite la pariuri FCSB vs CFR Cluj 19-3-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 de lei
  3. Plaseaza primul tau pariu cu 25 de lei miza pe 1 solist sau 2 solist in FCSB cu CFR de vineri seara
  4. Daca selectia ta este castigata, vei obtine 300/425 de lei sub forma de pariu gratuit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.