Pariuri online

Cote marite la pariuri Dinamo vs CFR Cluj 7-11-2021

Cote marite la pariuri Dinamo vs CFR Cluj 7-11-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 1275 RON.


Duminica de la 18:30 se joaca Dinamo Bucuresti vs. CFR Cluj, o partida din cadrul etapei cu numarul 15 din Liga 1. Clujenii ocupa prima pozitie in Liga 1 cu 36 de puncte dupa 14 etape, ardelenii se lauda cu cea mai buna aparare, doar 8 goluri incasate. De partea opusa la Dinamo Bucuresti este o situatie critica, echipa lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind pe locul 15/16. Daca vrei sa beneficiezi de cote marite la 1×2, te poti inscrie pe 888sport de aici si sa pariezi la cote marite in Dinamo vs CFR Cluj.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Dinamo vs CFR Cluj din Liga 1

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Dinamo vs CFR Cluj de duminica
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 1275 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Dinamo – CFR Cluj de la 888sport din 7 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.