Pariuri online

Cote marite la pariuri Dinamo - Rapid 23-10-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri Dinamo - Rapid 23-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite 1x2 pentru un castig de pana la 575 RON.


Pe prima scena a fotbalului din Romania a revenit Rapid dupa multi ani petrecuti in ligile secunde. Asta inseamna ca putem vedea din nou derby-ul clasic Dinamo – Rapid in Liga 1 ce ne promite spectacol nu doar pe teren dar si in tribune. Din pacate Dinamo are probleme foarte mari in acest sezon, dupa 12 etape se afla pe locul 15/16 cu doar 2 victorii. Rapid desi este o nou-promovata, sta mult mai bine, cu 6 victorii in 12 runde ocupa acum un loc de play-off. 888sport ofera sansa clientilor noi sa parieze pe cote mult marite la pariuri 1×2 in Dinamo (23.00) vs Rapid (12.00).

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Dinamo – Rapid din Liga 1

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Dinamo Bucuresti – Rapid Bucuresti de sambata seara
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 575 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Dinamo – Rapid de la 888sport din 23 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.