Pariuri online

Cote marite la pariuri Craiova vs FCSB 28-11-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri Craiova vs FCSB 28-11-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 425 RON freebet.


Meci extrem de interesant la finalul acestei saptamani in Liga 1, Craiova primeste vizita celor de la FCSB. Cele doua formatii sunt vecine de clasament, Craiova este pe locul 3 cu 28 de puncte iar FCSB este pe locul 2 cu 34 de puncte. Forma de moment este mult mai buna pentru echipa din capitala care este neinvinsa de 9 etape in timp ce oltenii au 2 esecuri consecutive. Daca nu esti inscris pe 888sport o poti face acum pentru a profita de cotele mult marite la pariuri Craiova vs FCSB din weekend.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Craiova vs FCSB de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Craiova – FCSB de duminica
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 425 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Craiova – FCSB de la 888sport din 28 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.