Pariuri online

Cote marite la pariuri Chindia vs CFR Cluj 3-12-2021

Cote marite la pariuri Chindia vs CFR Cluj 3-12-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 1275 RON freebet.


Chindia Targoviste primeste sambata seara vizita celor de la CFR Cluj, in etapa cu numarul 18 din Liga 1. Gazdele se afla la mijlocul clasamentului, cu o singura victorie in ultimele 5 runde. In 17 runde, Chindia a bifat doar 4 victorii. Liderul din Liga 1, CFR Cluj, are o forma excelenta si vine dupa 5 victorii consecutive in campionat. Ardelenii au de departe cea mai buna defensiva, doar 8 goluri au incasat elevii lui Dan Petrescu in 17 partide. Clientii care isi fac un cont nou la 888sport Romania pot miza pe cote marite la pariuri Chindia vs CFR Cluj.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Chindia vs CFR Cluj de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Chindia – CFR Cluj de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 1275 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Chindia – CFR Cluj de la 888sport din 3 decembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.