Pariuri online

Cote marite la pariuri Chelsea vs Man City 25-09-2021

Cote marite la pariuri Chelsea vs Man City 25-09-2021 daca iti faci cont nou pe 888sport. Clientii noi au sansa de a castiga pana la 400 RON freebet. Specialistii se asteapta la un duel echilibrat si ofera cote apropiate la 1x2.


Ne asteapta un meci tare in aceasta etapa de Premier League, sambata de la 14:30 se joaca Chelsea – Manchester City iar specialistii se asteapta la un duel foarte echilibrat dupa cotele oferite la 1×2. Inceput ceva mai bun pentru Chelsea care ocupa si prima pozitie cu 3 puncte avans fata de City. Daca ne uitam pe ultimele confruntari directe vedem ca au fost rezultate stranse, indiferent cine a castigat nu a fost o diferenta mare, de multe ori au fost victorii la limita. Daca ai o echipa favorita in acest eveniment te poti inscrie pe 888sport pentru a beneficia de cotele marite la 1×2 in Chelsea – City pentru un castig special de pana la 400 RON freebet.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Chelsea – Manchester City de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 400 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Chelsea – City de la 888sport din 25 septembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.