Pariuri online

Cote marite la pariuri CFR Cluj - Young Boys la 888sport

Cote marite la pariuri CFR Cluj - Young Boys la 888sport din calificarile pentru Champions League. Clientii noi primesc cote mult marite la pariurile 1x2.


CFR Cluj are un moral bun dupa cele 5 victorii la rand in toate competitiile, are 3 victorii din tot atatea meciuri in Liga 1 si se afla pe primul loc. In Europa League continua parcursul in preliminariile Champions League si deja si-a asigurat prezenta in Conference League.

Young Boys a inceput si ea campionatul, cu o victorie si un egal. Echipa a jucat abia un tur de calificare in cupele europene. Putem spunem despre elvetieni ca sunt putin in urma cu pregatirea fata de CFR Cluj care 8 meciuri oficiale in noul sezon, pe cand Young Boys are doar 4.

La pariuri CFR Cluj vs Young Boys echipa vizitatoare este cotata cu prima sansa, insa clujenii au sansele lor, pana la urma nu au o echipa atat de slaba.

Daca vrei sa joci pe acest meci avem pentru tine o promotie foarte interesanta la 888sport Romania. Alege sa pariezi pe victorie CFR Cluj la cota marita 17 sau pe victorie Young Boys la cota marita 13. Aceasta promotie este exclusiv pentru clientii noi de la 888sport. Suma admisa pentru pariere este de 25 RON. Castigul generat de pana la 425 RON va fi creditat sub forma de pariu gratuit.

Cote marite la pariuri CFR Cluj – Young Boys la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul tau pariu cu 25 RON miza pe 1 solist sau 2 solist in CFR Cluj – Young Boys la cotele afisate
  4. Daca pariul tau este castigator vei incasa pana 425/325 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.