Pariuri online

Cote marite la pariuri CFR Cluj vs Craiova 24-4-2021

Meci extrem de important pentru campionat in acest final de saptamana in Liga 1. Craiova trebuie sa forteze victoria pentru a se apropia de primul loc, in timp ce ardelenii pot trece pe primul loc cu o victorie. 888SPORT ne ofera cote marite la pariuri CFR Cluj vs Craiova din 24-4-2021.


CFR Cluj a inceput perfect play-off-ul cu 2 victorii din tot atatea meciuri. E drept ca nu au fost cel mai buni adeversari, a jucat cu cei de la Clinceni pe care i-au invins cu 3-0 iar mai apoi a castigat cu 1-0 la Sepsi. Jucatorii au un moral bun si echipa pare stabila, chiar daca nu face spectacol reuseste totusi sa ia cele 3 puncte cand trebuie.

De partea opusa Craiova deja s-a incurcat in play-off, in runda trecuta a facut egal in deplasare la Botosani, scor 1-1. Tot un egal a facut si in prima runda din play-off, 0-0 cu Sepsi. Sanse din ce in ce mai mici pentru olteni in lupta pentru titlu, totusi aceste calcule s-ar putea schimba radicat daca obtin victoria in deplasare pe terenul celor de la CFR.

La pariuri CFR Cluj vs Craiova echipa gazda e favorita, cota chiar a inceput sa scada vizibil. Bookmakerii nu cred ca oltenii ar putea castiga la Cluj.

Asa cum o arata si cotele noi suntem de acord cu specialistii care cred ca CFR Cluj va obtine cele 3 puncte. Craiova are o echipa foarte buna, dar parca ii lipseste ceva in meciurile decisive. Ramane sa va alegeti singuri echipa care credeti ca o sa castige, noi va oferim cote mult marite la pariurile 1×2.

Deschide un cont nou la 888sport Romania pentru a putea juca pe victorie CFR Cluj la cota marita 11 sau pe victorie Craiova la cota marita 23! Poti miza 25 RON pe aceasta promotie iar castigul generat va fi acordat ca pariu gratuit.

Cote marite la pariuri CFR Cluj vs Craiova

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in CFR – Craiova de sambata
  4. Daca pariul tau este castigat, vei incasa 275/575 RON ca FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.