Pariuri online

Cote marite la pariuri CFR Cluj vs Craiova 20-09-2021

Cote marite la pariuri CFR Cluj vs Craiova 20-09-2021 la 888sport Romania. Clientii noi au sansa de a castiga pana la 650 RON freebet. Alege echipa favorita si pariaza la cote marite pe ultimul meci al etapei cu nr. 9 din Liga 1.


CFR Cluj vs Craiova este ultima partida a rundei cu numarul 9 din Liga 1, se va juca luni seara de la ora 21:00. CFR Cluj este in continuare liderul Ligii 1 desi nu traverseaza o perioada tocmai buna, dupa pauza internationala a inregistrat 2 infrangeri, una in campionat si una in Europa. Dupa un inceput mai ezitant Craiova se pare ca si-a revenit si a obtinut 2 victorii si un egal in ultimele 3 runde. Daca iti faci un cont nou la 888sport Romania poti juca pe cote marite la pariuri CFR Cluj vs Craiova.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in CFR Cluj – Universitatea Craiova de luni
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 300/650 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite CFR Cluj – Craiova de la 888sport din 20 septembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.