Pariuri online

Cote marite la pariuri Botosani vs CFR Cluj 8-2-2021

In ultimul joc al etapei cu numarul 22 din Liga 1 se intalnesc 2 formatii de play-off ce traverseaza o forma buna. Avem cote marite la pariuri Botosani vs CFR Cluj de astazi, o promotie exclusiv pentru clientii noi de la 888sport. Pariaza pe cotele marite pentru a castiga pana la 525 RON sub forma de FREEBET.


FC Botosani vine dupa o victorie spectaculoasa, 3-2 in deplasare la Chindia, asta dupa ce a fost condusa cu 0-2. In ultimele 5 runde moldovenii au inregistrat 4 victorii si o infrangere. Echipa se afla pe locul 6, ultimul de play-off si spera sa ramana aici pentru ca are un joc destul de frumos. Interesant este faptul ca pana acum, in acest sezon de Liga 1, Botosani s-a descurcat mai bine in deplasare decat acasa.

CFR Cluj nu are un joc convingator in ultimele runde, dar important este ca aduna puncte. Nu a mai pierdut in Liga 1 de 10 etape iar dupa pasul gresit facut ieri de FCSB, poate trece pe prima pozitie daca o invinge pe FC Botosani. Ardelenii se descurca excelent pe teren strain, au 9 victorii, 1 egal si nicio infrangere!

Cotele la pariuri Botosani vs CFR Cluj o dau evident pe echipa vizitatoare favorita, dar observam ca este o cota destul de mare, de peste 2.

Indiferent de echipa pe care vrei sa pariezi in aceasta seara, 888sport pariuri aduce cote mult marite la 1×2. Opinia noastra este ca CFR poate pleca acasa cu toate cele 3 puncte, abitionata si de faptul ca poate trece pe prima pozitie in Liga 1, in cazul unui succes.

Deschide un cont nou la 888 si pariaza pe victorie Botosani la cota marita 21 sau pe victorie CFR Cluj la cota speciala 11. Poti miza cel mult 25 RON pe aceasta oferta iar castigul de pana la 525 RON va fi creditat sub forma de pariu gratuit.

Cote marite la pariuri Botosani vs CFR Cluj 8-2-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Pariaza pe 1 solist sau 2 solist in Botosani – CFR Cluj cu o miza de 25 RON
  4. Daca pariul tau este castigator vei incasa 525/275 RON sub forma de freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.