Pariuri online

Cote marite la pariuri Belgia vs Portugalia 27-6-2021

Nu rata oferta exclusiva pentru clientii noi de la 888sport: cote marite la pariuri Belgia vs Portugalia din 27-6-2021, faza optimilor Euro 2020. Se anunta un duel spectaculos pentru ca ambele formatii au jucatori excelenti in ofensiva.


Belgia a facut spectacol in Grupa B de la Euro 2020, a castigat toate cele 3 jocuri: 3-0 vs. Rusia, 2-1 vs. Danemarca si 2-0 vs. Finlanda. Cu un singur gol primit in faza grupelor si un atac de 5 stele, Belgia se numara printre principalele favorite. Principalul marcator al belgienilor este Lukaku, cu 3 goluri marcate.

Portugalia este detinatoarea trofeului iar la cum a inceput Euro 2020 se poate gandi sa repete performanta. Portughezii au avut o grupa infernala, cu Franta, Germania si Ungaria, dar au reusit sa treaca cu bine in faza eliminatorie, cu cele 4 puncte cumulate. Principala arma a portughezilor este Cristiano Ronaldo care a marcat nu mai putin de 5 goluri si este golgheterul competitiei.

Daca analizam putin cotele la pariuri Belgia vs Portugalia observam ca initial Belgia era mare favorita intr-o cota de 2 si ceva, dar acum cotele s-au mai echilibrat, cota pentru victorie Portugalia este in scadere.

Cele doua echipe au avut grupe foarte diferite, Belgia a trecut fara emotii pentru ca nu a avut adversari de top, pe cand Portugalia a avut serios de munca pentru a obtine calificare contra unor adversari extrem de puternici. Daca va decideti pe ce echipa vreti sa pariati nu uitati ca 888sport ne ofera cote speciale la 1×2.

Deschide un cont nou la 888sport Romania si poti juca pe victorie Belgia la cota 15.0 sau pe victorie Portugalia la cota 17.0. Oferta se adreseaza doar clientilor noi care fac un prim depozit de minim 50 RON si pariaza 25 RON pe 1 sau 2 solist in evenimentul selectat.

Cote marite la pariuri Belgia vs Portugalia 27-6-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul tau pariu cu 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Belgia – Portugalia
  4. Daca pariul tau este castigat, vei incasa 375/425 RON sub forma de FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.