Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri Barcelona vs Real Sociedad 16-12-2020

Miercuri de la ora 22:00 avem o restanta in La Liga ce se anunta foarte atractiva, pentru ca Barca primeste vizita liderului campionatului. Daca vrei cote marite la pariuri Barcelona vs Real Sociedad din 16-12-2020 te invitam sa te inscrii pe 888sport.
888 cote marite barcelona sociedad
Exclusiv
Castiga pana la 850 RON freebet prin cotele marite cu 25 RON miza.
Cota marita Barcelona 8
Cota marita Real Sociedad 34
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe cotele marite!
Barcelona - Real Sociedad
December 16,2020
22:00

Barcelona inca este la un nivel destul de scazut ca si joc, in weekend a castigat cu Levante, scor 1-0, un meci dominat de catalani dar golurile multe pe care le asteptam nu au mai venit. Dupa 11 etape echipa lui Messi se afla abia pe locul 11 la mare distanta de prima pozitie.

Real Sociedad vine dupa 3 remize consecutive in La Liga, dar chiar si asa formatia din Tara Bascilor a trecut pe prima pozitie, la egalitate de puncte cu Atletico Madrid. In 13 partide disputate in acest sezon, Sociedad a pierdut un singur meci si se lauda cu cel mai bun atac. Totusi nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca Real are 2 meciuri in plus disputate fata de adversara de miercuri.

Chiar daca nu are o forma grozava, daca analizam cotele la pariuri Barcelona vs Real Sociedad putem observa ca Barca e mare favorita sa ia cele 3 puncte.

Dupa incheierea grupelor UCL, Barcelona se poate concentra pe campionat, acolo unde are nevoie de o serie de victorii pentru a reintra in lupta pentru titlu. Real Sociedad nu este un club usor de invins, chiar daca vine dupa 3 egaluri, spuneam mai sus ca a pierdut un singur meci.

Alege echipa favorita si joaca la pariuri online 888sport pe cotele mult marite la 1×2 in acest eveniment. Pariaza pe victorie Barcelona la cota marita 8 sau pe victorie Real Sociedad la cota marita 34. Doar clientii noi pot profita de aceasta oferta cu o miza de 25 RON si un castig potential de pana la 850 RON ce va fi acordat ca PARIU GRATUIT.

Cote marite la pariuri Barcelona vs Real Sociedad

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Pariaza pe 1 solist sau 2 solist in evenimentul mentionat 25 RON
  4. Daca pariul tau este castigator, vei incasa 200/850 RON freebet
Pariaza pe cotele marite!