Pariuri online

Cote marite la pariuri Barcelona vs Real Madrid 24-10-2021 prin 888sport

Cote marite la pariuri Barcelona vs Real Madrid 24-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote speciale in El Clasico pentru un castig de 375 RON.


Avem un weekend cu foarte multe meciuri atractive dar niciunul nu se compara cu El Clasico, primul episod din acest an se va disputa pe 24 octombrie. Barcelona vine dupa o victorie la limita in UCL, 1-0 pe teren propriu cu Dynamo Kiev, o victorie de care avea mare nevoie pentru a ramane in cursa calificarii. Real Madrid a facut spectacol in partida disputa la mijlocul saptamanii in deplasare la Sahtior, a castigat cu 5-0. Cotele la 1×2 sunt echilibrate dar la cum au aratat cele doua formatii in acest iceput de sezon, Real are o sansa in plus. Inscrie-te pe 888sport Romania pentru a putea paria pe cote marite la pariuri El Clasico 24.10.2021!

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Barcelona – Real Madrid, primul El Clasico din noul sezon

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Barcelona – Real Madrid de la finalul saptamanii
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 375 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Barcelona – Real Madrid de la 888sport din 24 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.