Pariuri online

Cote marite la pariuri Barcelona vs PSG 16-2-2021

Profita acum de cotele marite la pariuri Barcelona vs PSG din 16-2-2021, prima mansa din optimile UEFA Champions League. Acesta este probabil cel mai tare meci din aceasta faza a competitiei, va fi un duel care pe care, Barcelona porneste usor favorita dar nu are tocmai un sezon solid. Inscrie-te pe 888sport pentru a paria pe cotele speciale!


Barcelona traverseaza o perioada foarte buna in campionat, a legat 7 victorii la rand in La Liga. Trebuie sa vedem insa si lucrurile negative din tabara catalanilor, in ultima perioada au fost eliminati din Cupa Spaniei si au pierdut finala Supercupei Spaniei. In plus desi are o perioada excelenta in campionat, Barca se afla pe locul 3 la 8 puncte de liderul Atletico.

PSG traverseaza si ea o forma destul de buna, are 4 victorii la rand in toate competitiile. Dupa 25 de etape parizienii se afla pe locul 2 in Ligue 1, la un punct distanta de liderul surpriza Lille. E clar ca la ce investitii s-au facut la aceasta echipa nu ar fi trebuit sa aiba emotii pe plan intern.

Barcelona vs PSG este un duel cu care nu ne-am mai intalnit de 4 ani in Champions League, atunci cand cele 2 cluburi s-au intalnit au facut spectacol total.

La pariuri echipa gazda este vazuta cu prima sansa, lipsa lui Neymar conteaza mult la formatia din Paris. Totusi nu o vedem victima clara pe PSG in niciun caz la Barcelona, credem ca va fi un duel extrem de disputat. Daca vrei sa joci pe 1×2 la acest eveniment din UCL avem pentru tine cote marite oferite de 888sport Romania.

Inscrie-te pe 888sport pentru a beneficia de aceasta oferta si poti paria pe victorie Barcelona la cota marita 11 sau pe victorie PSG la cota marita 17. Poti miza 25 RON pe aceasta oferta iar castigul general de pana la cel mult 425 RON va fi creditat sub forma de PARIU GRATUIT.

Cote marite la pariuri Barcelona vs PSG 16-2-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu 25 RON miza pe 1 solist sau 2 solist in Barca – PSG
  4. Daca selectia ta este castigata, vei incasa 275/425 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.