Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri Barcelona vs Juventus 8-12-2020

Din pacate faza grupelor din UEFA Champions League se apropie de final, in aceasta saptamana se disputa ultima etapa, iar cel mai tare meci este Barca - Juve la care avem cote promotionale. Deschide un cont nou la 888sport si profita de cotele marite la pariuri Barcelona vs Juventus din 8-12-2020.
888 cote marite barca juventus 8-12
Popular
Incaseaza pana la 525 RON FREEBET prin cote speciale cu 25 RON miza.
Cota marita Barcelona 11
Cota marita Juventus 21
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe cotele marite!
Barcelona - Juventus
December 08,2020
22:00

Barcelona vine dupa inca un esec in La Liga, este incredibil ce se intampla cu aceasta echipa in campionat, acolo unde in 10 meciuri a reusit doar 4 victorii. Dupa acest esec de la Cadiz (o nou promovata) Barca se afla pe locul 9 la nu mai putin de 12 puncte fata de prima pozitie. Lucrurile stau mai bine in grupa de UCL, catalanii sunt pe prima pozitie nu trebuie sa piarda meciul pentru a castiga grupa.

Juventus nu a pierdut niciun meci in Serie A pana acum, dar are nu mai putin de 5 remize, ceea ce inseamna ca „Batrana Doamna” a pierdut puncte atunci cand ne asteptam mai putin si se afla abia pe locul 4, la 6 puncte de prima pozitie. Pentru a castiga aceasta grupa de UCL, italienii au nevoie de o victorie la cel putin 2 goluri diferenta in deplasarea de la Barcelona.

La pariuri Barcelona vs Juventus echipa gazda este cota cu prima sansa, insa forma de moment ne face sa credem ca Juve poate sa-si ia revansa dupa esecul din tur.

Va fi un meci urmarit de toti microbistii, dar mai ales de cei care joaca la pariuri. Noi am gasit mai multe ponturi Barcelona – Juventus dar va provocam pe voi sa alegeti solistul in acest meci, adica cine va castiga. Italienii vor fi poate mai motivati pentru ca vor dori sa isi ia revansa dupa infrangerea cu 0-2 din partida tur.

Indiferent de echipa pe care vrei sa mizezi, noi iti prezentam oferta de cote marite 1×2 la 888sport pentru clientii noi: poti sa pariezi pe victorie Barcelona la cota marita 11 sau pe victorie Juventus la cota marita 21. Doar clientii noi au parte de aceasta oferta speciala, miza acceptata este de 25 RON iar castigul maxim de pana la 525 RON va fi acorda sub forma de pariu gratuit.

Cote marite la pariuri Barcelona vs Juventus 8-12-2020

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Pariaza 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Barca – Juve de marti
  4. Daca pariul tau este castigator, vei incasa 275/525 RON FREEBET
Pariaza pe cotele marite!