Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri Barcelona vs Bilbao 31-1-2021

Incheiem saptamana cu multe meciuri tari dar si cu o promotie de cote marite la pariuri Barcelona vs Bilbao din La Liga. Betfair oferta clientilor noi o cota speciala de 40 pentru victorie Barcelona, putem castiga pana la 200 RON sub forma de FREEBET cu o investitie doar doar 5 lei.
betfair cota marita barcelona 31-1
Popular
Castiga pana la 200 RON pariu gratuit prin victoria Barcelonei.
Cota marita 40
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza pe cota marita 40!
Barcelona - Athetic Bilbao
January 31,2021
22:00

Barcelona a legat o serie de 4 victorii consecutive in La Liga, cu Huesca, Bilbao, Granada si Elche, adversari totusi modesti. La distanta care este acum fata de primul loc, catalanii au nevoie de o serie mult mai lunga de succese pentru a mai spera la campionat. Singurul aspect cu care Messi&co. se pot lauda, este atacul, cu 39 de reusite in 19 partide, au cea mai buna ofensiva din La Liga.

Bilbao a reusit sa castige Supercupa Spaniei in urma cu 2 saptamani, chiar in fata adversarei de duminica seara. Totusi in campionat, echipa se afla pe locul 9 cu doar 2 victorii in ultimele 5 etape disputate in La Liga. Lupta la locurile europene pare destul de dificila pentru formatia din Tara Bascilor, sunt 10 puncte diferenta pana la locul 5 si multe adversare in fata.

Echipa gazda este clar favorita la pariuri Barcelona vs Bilbao – forma arata in ultima perioada le da sperante fanilor catalani pentru a 5-a victorie la rand in campionat.

Este a treia intalnire directa dintre aceste doua cluburi in luna aceasta,  s-au  intalnit o data in finala Supercupei Spaniei pe care Bilbao a castigat-o, iar o data in campionat in meciul ce a contat pentru turul La Liga. Catalanii au mare dorinta de revansa dupa ce au pierdut Supercupa iar la acel meci Messi a luat primul rosu din cariera.

Daca vrei sa joci pe 1 solist in acest duel avem pentru tine o cota speciala oferita de Betfair: pariaza pe victorie Barcelona la cota marita 40. Oferta se adreseaza doar clientilor noi care folosesc codul special de mai jos. Miza maxima acceptata este de 5 RON iar castigul potential de pana la 200 RON va fi acordat ca FREEBET (rulaj x1 la cota minima 1.20).

Cote marite la pariuri Barcelona vs Bilbao 31-1-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de AICI folosind codul special: ZFBNST
  2. Pariaza pe victorie Barcelona la cota marita cu o miza de cel mult 5 RON
  3. Daca pariul tau este castigat, miza iti va fi returnata cash, iar restul banilor pana la 200 RON, ca freebet
Pariaza pe cota marita 40!