Pariuri online

Cote marite la pariuri Atletico vs Chelsea 23-2-2021

Joaca pe cotele marite la pariuri Atletico vs Chelsea din Liga Campionilor 23-2-2021, mansa tur, poti castiga pana la 400 RON sub forma de FREEBET. Alege echipa favorita si pariaza pe victorie la cota marita 80, oferta exclusiva pentru clientii noi.


Atletico Madrid trece printr-o perioada mai putin buna, vine dupa 2 rezultate negative cu aceeasi echipa, intr-o saptamana a jucat de 2 ori cu Levante. A facut 1-1 in deplasare si a pierdut acasa 0-2. Cu o singura victorie in ultimele 4 runde de La Liga, trupa lui Simeone a inceput sa simta presiune iar locul 1 nu mai este atat de sigur.

Chelsea a pus capat seriei de 5 victorii la rand in toate competitiile dupa ce in weekend a facut doar 1-1 in deplasare cu Southampton. Dupa 25 de etape in Premier League, “londonezii” ocupa locul 5 cu 43 de puncte, are sanse bune sa prinda ultimul loc de UCL, tinand cont ca acolo se afla West Ham cu doar 2 puncte avans.

Echilibru perfect H2H intre Atletico vs Chelsea, s-au disputat pana acum 7 confruntari directe: fiecare club a castigat cate 2 meciuri iar 3 jocuri s-au incheiat la egalitate.

Meciul acesta se va juca la Bucuresti, pe National Arena deci nu mai poate fi vorba despre avantajul terenului propriu. Au crescut cotele pentru ambele echipe la victorie, daca ar fi sa ne gandim la o favorita atunci am merge pe Atletico Madrid care are rezultate mult mai bune in astfel de meciuri de eliminare in ultimii ani.

Deschide un cont de pariuri online la Betfair folosind codul promotional mentionat mai jos si poti miza pe victorie Atletico Madrid la cota speciala 80 sau pe victorie Chelsea la cota marita 80. Poti investi cel mult 5 RON in aceasta oferta ceea ce inseamna ca poti incasa pana la 400 RON sub forma de FREEBET cu rulaj minim (x1 la cota 1.20).

Cote marite la pariuri Atletico vs Chelsea 23-2-2021

  1. Deschide un cont nou la Betfair de aici folosind codul special: ZFBNTA
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe 1 solist sau 2 solist in Atletico cu Chelsea de marti seara
  3. Daca pariul tau este castigator, vei primi miza inapoi cash, iar restul banilor ca pariu gratuit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.