Pariuri online

Cote marite la pariuri Atletico Madrid vs Barcelona 2-10-2021

Cote marite la pariuri Atletico Madrid vs Barcelona 2-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig special de pana la 475 RON sub forma de FREEBET.


Sambata la 22:00 se joaca Atletico Madrid – Barcelona un meci care dupa mult timp pare sa fie mare favorita Atletico Madrid, au mai fost astfel de momente cand madrilenii erau in lupta pentru titlu si jucau foarte bine, dar acum e ceva special. Barcelona trece prin momente dificile si Atletico Madrid trebuie sa profite. Este un derby mai interesant ca niciodata, deoarece la Atletico joaca Suarez si Griezmann, doi jucatori care au jucat si la Barcelona si au fost lasati sa plece destul de usor.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Atletico – Barcelona de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 475 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Atletico Madrid – Barcelona de la 888sport din 2 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.