Pariuri online

Cote marite la pariuri Atletico Madrid - Liverpool 19-10-2021

Cote marite la pariuri Atletico Madrid - Liverpool 19-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite 1x2 pentru un castig de 425 RON.


Atletico Madrid a avut o pauza destul de lunga de cand n-a mai jucat, dupa pauza internationala i-a fost anulat meciul pe care trebuia sa-l dispute in campionat. In prima runda din grupele UCL, madrilenii au facut doar un egal cu FC Porto, dar au reusit in a doua etapa sa castige la AC Milan. Liverpool pare intr-o forma foarte buna, tocmai a castigat cu 5-0 in ultima etapa de Premier League, iar in Liga Campionilor a bifat 2 victorii din tot atatea meciuri, marcand nu mai putin de 8 goluri. Un egal ar avantaja ambele formatii insa nu credem ca se va juca la remiza mai ales ca LFC ataca indiferent de adversar. Daca vrei sa pariezi pe 1×2 in acest eveniment te invitam sa te inscrii pe 888sport Romania pentru a beneficia de cotele marite la pariuri Atletico – Liverpool.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Atletico Madrid – Liverpool din Liga Campionilor

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Atletico – Liverpool de marti seara
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 425 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Atletico Madrid – Liverpool de la 888sport din 19 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.