Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri Atalanta vs Real Madrid 24-2-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Cote marite la pariuri Atalanta vs Real Madrid 24-2-2021

Daca avem meciuri in UEFA Champions League asta inseamna ca avem si cote marite, joaca la pariuri Atalanta vs Real Madrid pe 1 solist sau 2 solist la cote mult imbunatatite ce iti pot aduce castiguri de pana la 425 freebet. Doar clientii noi de la 888sport pot beneficia de aceasta promotie speciala.
Prezentarea ofertei
Cota marita Atalanta 12
Cota marita Real Madrid 17
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi

Atalanta vine dupa o victorie fantastica, 4-2 in fata lui Napoli, au fost 3 puncte extrem de importante pentru ca au venit in fata unei contracandidate la locurile de UCL din sezonul viitor. Atalanta vine dupa 3 victorii consecutive in toate competitiile in care a marcat 8 goluri, dar asta nu mai este o surpriza, o stim pe deja pe trupa din Bergamo ca are un joc foarte ofensiv.

In ciuda absentelor importante din lot, Real Madrid a reusit sa lege 4 victorii la rand in campionat, 4 meciuri in care a primit un singur gol. Nu au fost victorii clare dar asta conteaza mai putin, Real a reusit sa se apropie de liderul din La Liga iar fanii au inceput sa viseze la un nou titlu.

Este prima intalnire oficiala dintre cele doua echipe, nici nu prea aveau cand se se intalneasca cele doua cluburi, pana la urma Atalanta abia de vreo 2-3 ani a inceput sa conteze cu adevarat in Europa.

Este putin surprinzator sa o vedem la pariuri favorita pe Atalanta in fata celor de la Real Madrid, dar situatia din acest moment o avantajeaza pe echipa gazda. Cum spuneam mai sus lipsesc o multime de jucatori importanti din trupa lui Zidane iar Atalanta ne-a demonstrat ca are resurse pentru a castiga cu nume mari din Europa.

Deschide un cont nou la 888sport pariuri si vei beneficia de promotia saptamanii: poti juca pe victorie Atalanta la cota marita 12 sau pe victorie Real Madrid la cota 17. Clientii noi pot beneficia de aceasta oferta cu o miza de 25 RON. Castigul potential ajunge pana la 425 RON sub forma de pariu gratuit.

Cote marite la pariuri Atalanta vs Real Madrid 24-2-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Pariaza 25 RON pe 1 solist/2 solist in Atalanta – Real de miercuri seara
  4. Daca pariul tau este castigat vei obtine 300/425 RON sub forma de FREEBET
Pariaza pe cotele marite!

Recenzii pentru Cote marite la pariuri Atalanta vs Real Madrid 24-2-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more