Pariuri online

Cote marite la pariuri Anglia vs Germania 29-6-2021

Deschide un cont nou la 888sport pentru a juca pe cotele marite la pariuri Anglia vs Germania din 29-6-2021 de la Campionatul European. Oferta se adreseaza doar clientilor noi ce fac un depozit de minim 50 RON. Castigul poate ajunge pana la 425 RON freebet.


Anglia a terminat pe primul loc grupa din care a facut parte, cu 7 puncte obtinute din cele 2 victorii cu Croatia & Cehia si egalul cu Scotia. Obiectivul a fost atins de englezi, castigarea grupei, dar parca ne asteptam la mai mult. E adevarat ca nu au primit gol, dar sa inscrii doar 2 goluri in 3 meciuri cu adversari inferiori, este totusi cam putin.

Germania a aratat destul de slab in faza grupelor de la Campionatul European, a reusit sa termine pe locul 2, cu 4 puncte, dar haideti sa analizam mai in detaliu rezultatele. A pierdut la debut cu Franta, mai apoi a reusit o victorie cu Portugalia ca in ultima etapa sa remizeze cu greu in fata Ungariei.

Daca ar fi sa facem o scurta concluzie despre jocul celor doua echipe de pana acum la Euro, nu avem prea multe cuvinte de lauda, ambele au aratat slabiciuni.

Anglia are un mic avantaj ca joaca pe teren propriu si are in lot jucatori mai talentati, tineri si cu mare potential. Germania nu mai este la nivelul de acum 7 ani cand castiga Cupa Mondiala, este in reconstructie. 888sport pariuri online ne aduce o promotie excelenta de cote marite la 1×2 in acest eveniment.

Inscrie-te acum pe 888sport si pariaza pe victorie Anglia la cota marita 15 sau pe victorie Germania la cota marita 17. Oferta poate fi revendicata doar de clientii noi, care fac un prim depozit de minim 50 RON si un pariu de 25 RON pe 1×2 in meciul selectat.

Cote marite la pariuri Anglia vs Germania 29-6-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Anglia – Germania
  4. Daca selectia ta este castigatoare, vei obtine 375/425 RON freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.