Cote imbunatatite pentru Liverpool si PSG

Obtine castiguri mai mari daca pariezi la 888 pe Liverpool sau PSG sa castige. Cele doua forte din Europa primesc cote mai bune pe care trebuie sa le exploatezi la maxim. Cu un pariu de doar 25 RON poti castiga fie 300 RON fie 425 RON daca selectia ta se dovedeste a fi castigatoare.
cote marite liverpool psg 888
Popular
Obtine 300 sau 425 RON bonus cu 25 RON miza
Cota marita Liverpool 12.0
Cota marita FCSB 17.0
Miza admisa 25 RON
Castig sub forma de Bonus
Pariaza
Liverpool - PSG
September 18,2018
22:00

Liverpool si PSG sunt doua echipe pe val ambele au victorii pe linie dupa startul sezonului ceea ce inseamna ca duelul din seara de marti este unul imprevizibil. Daca ar fi sa ne luam dupa cote echipa gazda are prima sansa, insa francezii pot pune oricand probleme sa nu uitam ce atac periculos au, cu Neymar si Mbappe. „Cormoranii” au inceput usor usor sa semene la joc cu acel Dortmund condus tot de Klopp in urma cu cativa ani cand facea ravagii in UCL. Prin aducerea lui Tuchel la PSG, conducerea incearca sa imbunatateasca stilul de joc practicat in sezonul trecut, principalul obiectiv fiind trofeul Ligii Campionilor.

Daca ai deja o favorita in acest meci dar nu dispui de un buget ridicat noi iti aratam o cale prin care poti sa obtii castiguri de 300 RON bonus la 1 solist (inainte 56 lei) si 425 RON bonus la 2 solist (inainte 75 de lei). Poti inca aceste bonusuri daca nu ai cont la 888sport si daca pariezi 25 RON fie pe Liverpool fie pe PSG. Daca pariul facut de tine este „verde” primesti suma specificata mai sus sub forma de bonus ce trebuie rulat de 10 ori inainte de a putea fi retras.

Cum profit de cotele marite in Liverpool – PSG

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Pariaza la cota normala pe victorie Liverpool sau victorie PSG
  3. Miza admisa este de fix 25 RON
  4. Daca pronosticul este castigator primesti bonus 300 sau 425 RON

Nu uitati ca dupa ce ati profitat de cote marite sunteti in continuare eligibili pentru bonusul standard de bun venit de 100% pana la 1000 RON.

Pariaza