Cele mai mari cote la Khabib - McGregor cu Betfair

Duminica dimineata, nu inainte de ora 07:10, vedem mult asteptata revenire in cusca a lui Conor McGregor. Irlandezul se va lupta cu Khabib Nurmagomedov, un rus care nu a cunoscut pana acum gustul infrangerii in meciurile de MMA. Este aceasta lupta de care avea Conor nevoie dupa doi ani de absenta? Pentru palmaresul sau, probabil ca nu, insa pentru orgoliul sau, cu siguranta da. La Betfair, poti sa pariezi pe o cota promotionala de 50 pe victoria lui Khabib S de 60 pentru victoria lui McGregor
cote marite khabib mcgregor betfair
Popular
Cu 5 RON poti castiga 250 RON sau 300 RON freebet
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 300 RON
Castig reprezentat de Freebet
Cota marita Khabib 50
Cota marita McGregor 60
Pariaza
Khabib - McGregor
October 07,2018
07:10

Inca de la incidentul cu autobozul, de la UFC 223, multi anticipau si-si doreau sa vada aceasta lupta intre Khabib – McGregor. Atunci, irlandezul, impreuna cu „oamenii” sai, au atacat autobuzul in care se aflau mai mult luptatori de la acea gala. Conor a ajuns chiar sa fie arestat pentru gestul sau. Un „beef” perfect, ce a hranit imaginatia fanilor pana in acest moment.

La ce ora este Khabib – McGregor

Lupta anului din UFC are loc in Las Vegas incepand cu ora 7:10. Pe plan sportiv, Khabib are 26 de victorii din 26 de meciuri si este o adevarata bestie la sol. Odata ce te pune pe plan orizontal, musca din tine ca un „vultur”. Stilul lui Conor este arhicunoscut, unul agresiv inca din start si bazat pe loviturile de pumn. Tocmai acest contrast de stiluri face aceasta confruntare atat de interesanta si de asteptata. Este greu de anticipat cine se va impune sau daca vom vedea o runda sau cinci. Titlul pus in mijloc ii motiveaza pe ambii, poate la fel de mult ca banii, iar eu nu cred ca vreunul va dori sa cedeze macar un centimetru de cusca.

Se poate plasa o miza maxima de 5 RON pentru acest pariu, beneficiind de cota marita. Astfel, o victorie a lui Khabib iti poate aduce un castig maxim de 250 RON, in timp ce succesul senzatiei irlandeze McGregor iti pune in cont 300 RON. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se pot califica in aceasta promotie. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Cele mai mari cote la pariuri la Khabib – McGregor

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 07:00 introducand codul ZSAN10
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. MMA -> Meciuri UFC -> Khabib – McGregor
  5. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Luptei – Khabib Nurmagomedov” sau pe “Rezultat Luptei – Conor McGregor”
Pariaza