Cota 28.00 pentru un gol marcat in sfertul Brazilia vs Belgia

Brazilia si Belgia se intalnesc in cel de-al doilea sfert de finala al Cupei Mondiale. Partida are loc vineri seara, de la ora 21:00, pe Kazan Arena. Cvintupla campioana mondiala este favorita partidei, insa belgienii, avandu-i in lot pe Lukaku, De Bruyne sau Hazard, pot oricand sa dea lovitura.
cota marita bra bel betfair
Popular
Pariaza 5 ron pe cota 28.00 in loc de 1.06!
Cota marita 28.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Brazilia vs Belgia
July 06,2018
21:00

Neymar and co. au inscris 7 goluri in cele 4 partide disputate pana acum in Rusia, in timp ce belgienii au marcat de 12 ori in cele 4 meciuri de la Mondial. Asteptam asadar un meci cat se poate de spectaculos, in care reusitele sa nu se lase prea mult asteptate.

Iata cum arata o promotie excelenta pentru aceasta partida: Cota 28.00 pentru minim un gol inscris in Brazilia vs Belgia.

  • Poti accesa oferta daca iti deschizi cont la casa de pariuri online Betfair, folosind codul promotional ZFBNER. Apoi trebuie sa plasezi primul tau pariu pe selectia ,,peste 0.5 goluri on meci”. Pariul trebuie sa fie simplu, cu bani reali, la cota afisata in Sportsbook si sa nu fie inchis cu CashOut.
  • Poti paria orice suma, insa doar 5 ron pot fi multiplicati pe cota speciala. In cazul in care se inscrie cel putin un gol, vei primi cei 5 ron in direct in cont plus 135 RON BONUS in 24 de ore.
  • Bonusul este Freebet – il transformi in bani reali daca il pariezi o singura data pe cota minim 1.20, in 30 de zile de la creditare. In urma parierii acestuia vei putea pastra doar profitul.
  • Oferta nu se poate cumula cu o alta de bun venit.
Pariaza