Real Madrid - cota 50.00 sau Liverpool - cota 70.00?

Agentia internationala de pariuri sportive online Betfair, sponsor oficial al celebrei FC Barcelona, ofera clientilor noi cote fantastice pentru finala de pe Stadionul Olimpic din Kiev
real madrid
Popular
Incaseaza 250 sau 350 RON cu un pariu de numai 5 ron
Cote speciala 50.00 si 70.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de FREEBET
Eligibili Clientii noi
PARIAZA
Real Madrid vs Liverpool
May 26,2018
21:45

Real Madrid si Liverpool se lupta sambata seara pentru titlul de Campioana a Europei, intr-un meci in care galacticii pornesc cu prima sansa, insa Liverpool nu a ajuns intamplator in ultimul act al competitiei, elevii lui Jurgen Klopp practicand un fotbal extrem de spectaculos.

Pariezi pe experienta lui Real sau mizezi pe ,,cormorani”? Poti face acest lucru la cote incredibile daca iti deschizi cont la Betfair de pe acest link, utilizand codul promotional ZFBNDL.

Cum pariezi pe cota 50.00 sau 70.00

  1. Dupa ce ai deschis cont de pe unul din linkurile din aceasta pagina, utilizand codul promotional ZFBNDL, plaseaza (in Sportsbook) un pariu simplu, pre-meci, pe victoria oricarei din cele doua protagoniste in primele 90 de minute.
  2. In cazul in care pariul tau va fi castigator, vei primi miza inapoi in bani reali iar diferenta sub forma de FREEBET.

Trebuie sa mai stii

  • Oferta o inlocuieste pe cea de bun venit
  • Ai voie sa optezi pentru victoria unei singure echipe
  • Maxim 5 ron poti folosi pentru pariul special
  • Acesta trebuie plasat la cota normala, pe piata ,,victorie in 90 de minute”
  • FREEBETUL pe care il vrei primi (245 ron sau 345 ron) trebuie pariat singura data pe cote de minim 1.20, in maxim 30 de zile, pentru a fi transformat in bani reali.
PARIAZA