Profita de cote marite la partida Golovkin - Alvarez

Meciul anului in box are loc duminica dimineata, in Las Vegas, Nevada, cand kazahul Golovkin isi pune pentru a doua oara la bataie centurile in fata lui Alvarez. La prima incercare, totul s-a terminat cu o remiza, in urma cu un an. Cu Betfair, poti profita de o cota promotionala de 40 pe victoria lui Golovkin SAU de 50 pentru victoria lui Alvarez, daca mexicanul este favoritul tau.
Popular
Cu 5 RON poti castiga 200 RON sau 250 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 250 RON
Castig reprezentat de Freebet
Pariaza
Golovkin - Alvarez
September 16,2018
04:00

Anul trecut, tot in septembrie, arbitrii au vazut egalitate in meciul dintre Golovkin si Alvarez, desi era clar cam pentru toata lumea ca fostul medaliat cu argint de la Atena a fost boxerul mai bun. Chiar daca Golovkin a dominat cam 9 dintre cele 12 runde, se pare ca arbitrii au punctat reactiile, de altfel destul de bune, ale lui Alvarez. Insa Gennady n-a cazut niciodata la podea, avand 38 de victorii si o remiza, iar Alvarez nu l-a zdruncinat prea rau. Mexicanul vine dupa o suspendare de 6 luni ca urmare a unui control doping esuat, in timp ce kazahul a avut o partida in mai, castigata prin KO in repriza a doua.

Se poate plasa o miza maxima de 5 RON pentru acest pariu, beneficiind de cota marita. Astfel, o victorie a lui Golovkin iti poate aduce un castig maxim de 200 RON, in timp ce un succes al lui Alvarez iti pune in cont 250 RON. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se pot califica in aceasta promotie. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 04:00 introducand codul ZSAN09
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Box -> Gennady Golovkin – Saul Alvarez
  5. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – Gennady Golovkin” sau pe “Rezultat Final – Saul Alvarez”
Pariaza