Maine se va disputa meciul dintre Romania si Spania, iar casa de pariuri Netbet vine cu o oferta care are menirea de a atrage atentia microbistilor. Interesul va fi foarte mare pentru aceasta partida si cu siguranta vor exista foarte multe pariuri.

Concret, Netbet ii rasplateste pe cei ce doresc sa plaseze un pariu pe victoria Romaniei cu o cota marita. Astfel, daca in mod normal cota pentru victoria gazdelor este in acest moment  5.75, aplicand la aceasta promotie veti obtine cota 6.5.

Cota speciala Romania vs Spania

Pasii care trebuie parcursi pentru a beneficia de aceasta cota speciala Romania vs Spania

Accesati site-ul Netbet –> Sport –> Promotii –> Cota speciala – Romania vs Spania –> Inscriere –> Pariu ‘’victorie Romania’’.

Profita acum de cota speciala la Netbet!

Specificatii

Miza maxima acceptata pentru a va califica la aceasta promotie este 20 lei!

Bonusul este calculat dupa urmatoarea formula: (Cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) X miza!

Doar bonusul (diferenta dintre cele doua cote), trebuie rulat!

Pariurile live nu sunt eligibile pentru aceasta promotie!

Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul primirii!

Cerinte de pariere: 6*1.6!

In cazul biletelor combinate, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minim 1.6 pentru ca biletul sa fie luat in calcul la rulaj!

Nu pot fi rulate doua bonusuri simultan! Intai trebuie rulat in intregime bonusul existent, dupa care se incepe rulajul celui de-al doilea!

Pariurile tip handicap sau under/over nu sunt luate in considerare pentru rulaj!

In schimb, biletele (cu mai multe selectii) pot cuprinde orice tip de pariu!

Pariurile anulate si cele la care ati solicitat Cash Out nu vor fi luate in considerare la rulaj!

Promotia se adreseaza exclusiv jucatorilor din Romania!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 4.00 pe Real Madrid in partida cu Apoel Real Madrid poate egala la puncte liderul grupei, Tottenham Dupa ce au invins Apoel Nicosia in prima etapa, la Madrid, cu scorul de 3-0, Ronaldo and. co vor repeta cel mai probabil isprava si in Cipr...
Super-oferta pentru Champions & Europa League: Pariezi 100 RON si primesti 50 RON BONUS 5 pariuri Live sau pre-meci X 20 RON iti aduc un pariu gratuit de 50 RON Cu prilejul partidelor programate marti 21 si miercuri 22 noiembrie in Liga Campionilor, precum si celor de joi seara din Euro...
Bonus 10 RON pentru fiecare gol inscris in partidele UCL, 21-22 noiembrie TREI este media golurilor marcate in etapa trecuta de Champions League ...si speram sa ramana cel putin la fel si in runda cu numarul 5, ce se desfasoara in aceasta saptamana. Pe langa faptul ca un m...