Maine se va disputa meciul dintre Romania si Spania, iar casa de pariuri Netbet vine cu o oferta care are menirea de a atrage atentia microbistilor. Interesul va fi foarte mare pentru aceasta partida si cu siguranta vor exista foarte multe pariuri.

Concret, Netbet ii rasplateste pe cei ce doresc sa plaseze un pariu pe victoria Romaniei cu o cota marita. Astfel, daca in mod normal cota pentru victoria gazdelor este in acest moment  5.75, aplicand la aceasta promotie veti obtine cota 6.5.

Cota speciala Romania vs Spania

Pasii care trebuie parcursi pentru a beneficia de aceasta cota speciala Romania vs Spania

Accesati site-ul Netbet –> Sport –> Promotii –> Cota speciala – Romania vs Spania –> Inscriere –> Pariu ‘’victorie Romania’’.

Profita acum de cota speciala la Netbet!

Specificatii

Miza maxima acceptata pentru a va califica la aceasta promotie este 20 lei!

Bonusul este calculat dupa urmatoarea formula: (Cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) X miza!

Doar bonusul (diferenta dintre cele doua cote), trebuie rulat!

Pariurile live nu sunt eligibile pentru aceasta promotie!

Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul primirii!

Cerinte de pariere: 6*1.6!

In cazul biletelor combinate, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minim 1.6 pentru ca biletul sa fie luat in calcul la rulaj!

Nu pot fi rulate doua bonusuri simultan! Intai trebuie rulat in intregime bonusul existent, dupa care se incepe rulajul celui de-al doilea!

Pariurile tip handicap sau under/over nu sunt luate in considerare pentru rulaj!

In schimb, biletele (cu mai multe selectii) pot cuprinde orice tip de pariu!

Pariurile anulate si cele la care ati solicitat Cash Out nu vor fi luate in considerare la rulaj!

Promotia se adreseaza exclusiv jucatorilor din Romania!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 4.00 pe victoria Barcelonei in partida cu Girona Barcelona intalneste Girona sambata, 24 februarie, la ora 21:45 Liderul campionatului intern de fotbal din Spania, FC Barcelona, porneste cu mari sanse de a obtine toate cele 3 puncte puse in joc, in...
Cum obtii castiguri mai mari cu 50% pentru pariurile pe Liga I Pot profita atat clientii existenti, cat si cei noi Reluarea campionatului intern de fotbal vine la pachet cu oferte pentru pariorii online, care de care mai atractive. Cea care ne-a atras atentia in...
Afla cum poti primi intre 4 si 200 RON BONUS pentru pariurile plasate Se ia in calcul toate pariurile multiple, cu cote de minim 1.50/selectie Unul din principalele atu-uri ale caselor de pariuri online il reprezinta posibilitatea de a oferi promotii excelente, atat la...