Cota speciala PSG vs Manchester City

In acest mijloc de saptamana se desfasoara prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor. Unul dintre ele va avea loc intre PSG si Manchester City. ”Cetatenii” au marcat doar in doua din precedentele 6 partide, indiferent de competitie, in vreme ce PSG a marcat doua goluri in fiecare dintre cele doua meciuri din optimile Champions League, impotriva lui Chelsea.

Pentru meciul de miercuri Netbet a pregatit o oferta imbatabila, una care ne face sa vrem spectacol din partea ambelor formatii. Asta deoarece veti obtine cota marita doar daca plasati un pariu pe victorie PSG&ambele formatii sa inscrie. Cota speciala este 5.00, fata de 3.3, cat este cea obisnuita.

In ultimele zile, aceasta casa de pariuri ne-a delectat cu o multime de promotii, majoritatea vizand un singur meci de fotbal sau o singura etapa. Aspectul a facut ca Netbet sa fie una dintre cele mai apreciate case online in aceasta perioada.

Cota speciala PSG vs Manchester City

Pasii ce trebuie urmati pentru a profita de aceasta cota speciala PSG vs Manchester City

Acceseaza Netbet –> Promotii –> Cota speciala – PSG vs Man. City –> Inscriere –> Pariaza “PSG castiga si ambele echipe sa inscrie”

Inregistreaza-te chiar acum la Netbet!

Precizari

  1. Miza maxima pentru a obtine aceasta cota speciala PSG vs Manchester City este 20 lei!
  2. Pariurile live nu sunt eligibile pentru aceasta promotie!
  3. Selectia trebuie sa fie singura pe bilet!
  4. Calculul bonusului: (cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) X miza!
  5. Castigurile vor fi creditate sub forma de bonus in termen de 72 ore!
  6. Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.6 pentru a fi retras!
  7. In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6!
  8. Bousul trebuie rulat in termen de 7 zile de la primire!
  9. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, sub/peste sau cele de tip handicap nu sunt luate in considerare pentru rulaj, insa doar daca este vorba despre un bilet single!
  10. Pariurile anulate sau Cashed out nu vor fi luate in calcul pentru rulaj!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Marja 0 pentru finala Turneului Campionilor Nici meciul Dinamo – CFR Cluj nu e uitat In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, Grigor Dimitrov il va intalni pe David Goffin in finala Turneului Campionilor, partida care va capta atentia iubitori...
Bordeaux – Marseille: cotele la pariuri Marseillezii pot urca pe podium Partida care va inchide etapa 13 de Ligue 1 se va desfasura intre Bordeaux si Marseille, incepand cu ora 22:00, pe Stade Matmut-Atlantique. Marseille ocupa locul 4, la...
Obtine 100 RON bonus de Black Friday Trebuie sa pariezi in fiecare zi a promotiei Dupa cum probabil stiti, astazi este Black Friday, ziua in care preturile o iau la vale sau, cel putin, asa ar trebui. De aceasta nebunie profita si casa ...