Cota speciala PSG vs Manchester City

In acest mijloc de saptamana se desfasoara prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor. Unul dintre ele va avea loc intre PSG si Manchester City. ”Cetatenii” au marcat doar in doua din precedentele 6 partide, indiferent de competitie, in vreme ce PSG a marcat doua goluri in fiecare dintre cele doua meciuri din optimile Champions League, impotriva lui Chelsea.

Pentru meciul de miercuri Netbet a pregatit o oferta imbatabila, una care ne face sa vrem spectacol din partea ambelor formatii. Asta deoarece veti obtine cota marita doar daca plasati un pariu pe victorie PSG&ambele formatii sa inscrie. Cota speciala este 5.00, fata de 3.3, cat este cea obisnuita.

In ultimele zile, aceasta casa de pariuri ne-a delectat cu o multime de promotii, majoritatea vizand un singur meci de fotbal sau o singura etapa. Aspectul a facut ca Netbet sa fie una dintre cele mai apreciate case online in aceasta perioada.

Cota speciala PSG vs Manchester City

Pasii ce trebuie urmati pentru a profita de aceasta cota speciala PSG vs Manchester City

Acceseaza Netbet –> Promotii –> Cota speciala – PSG vs Man. City –> Inscriere –> Pariaza “PSG castiga si ambele echipe sa inscrie”

Inregistreaza-te chiar acum la Netbet!

Precizari

  1. Miza maxima pentru a obtine aceasta cota speciala PSG vs Manchester City este 20 lei!
  2. Pariurile live nu sunt eligibile pentru aceasta promotie!
  3. Selectia trebuie sa fie singura pe bilet!
  4. Calculul bonusului: (cota speciala – cota din momentul plasarii pariului) X miza!
  5. Castigurile vor fi creditate sub forma de bonus in termen de 72 ore!
  6. Bonusul trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.6 pentru a fi retras!
  7. In cazul biletelor multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6!
  8. Bousul trebuie rulat in termen de 7 zile de la primire!
  9. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, sub/peste sau cele de tip handicap nu sunt luate in considerare pentru rulaj, insa doar daca este vorba despre un bilet single!
  10. Pariurile anulate sau Cashed out nu vor fi luate in calcul pentru rulaj!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariaza la cota 10.00 pe meciurile din Serie A programate duminica 21 ianuarie 2018 Daca pierzi pariul, primesti dublul mizei inapoi Astazi, 21 ianuarie 2018, se desfasoara 9 din cele 10 partide ale etapei cu numarul 21 din Serie A. Programat la 13:30, meciul dintre Atalanta si Napo...
In acest weekend poti castiga 15 000 RON cash Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti Maine, 21 ianuarie, vom asista la destule partide tari si aici nu ne referim doar la cele din campionatele de top. Ca si cum asta nu ar fi fost de ...
Pariaza la cota 10.00 pe Barcelona in partida cu Betis Victoria Barcelonei este cotata cu 1.30 in mod normal Etapa cu numarul 20 din Spania programeaza duminica 21 ianuarie, ora 21:45, partida dintre Real Betis si FC Barcelona. Nu mai este un secret pent...