Cota mult marita pentru victoria FCSB in turul II preliminar de Europa League

Debutul celor de la FCSB in Europa League va avea loc joi seara, incepand cu ora 18:30, in turul II preliminar impotriva slovenilor de la Rudar Velenje. FCSB mai intalnea o singura data o formatie slovena. Se intampla in preliminariile Ligii Campionilor din 2006-2007, cand se impunea cu scorul general de 5-0 in fata celor de la ND Gorica.
fcsb
Excelent
Riscul asumat este foarte mic
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Rudar - FCSB
July 26,2018
18:30

Va avea oare FCSB o misiune la fel de usoara si acum? Daca raspunsul tau este afirmativ nu ezita sa plasezi un pariu la casa de pariuri Betfair pe succesul ei in meciul de joi. Daca nu ai cont inca la Betfair si iti vei crea unul pana la ora partidei introducand codul ZFBNEY vei primi cota 40.0 pentru ca elevii antrenati de Nicolae Dica sa se intoarca victoriosi. Dupa inregistrare nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB contra formatiei slovene.

Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca FCSB se va impune vei obtine 200 lei. Astfel, miza se va rambursa instant cash, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Sigur, poti miza mai mult de 5 lei, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site. Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana joi, ora 18:30, folosind codul ZFBNEY
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Europa League (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB contra celor de la Rudar Velenje
Pariaza