Cota mult marita pentru victoria FCSB cu Dinamo

Cel mai slab start de campionat in acest mileniu l-a avut FCSB in sezonul 2002-2003, cand a obtinut un singur punct in primele doua etape. Acum este in pericol sa repete contra-performanta sau sa aiba un inceput mai prost, insa faptul ca va juca pe teren propriu, dar si faptul ca a invins in Europa League la mijlocul saptamanii ar trebui sa-i ofere incredere in vederea partidei contra celor de la Dinamo.
fcsb
Nou
Moral bun pentru FCSB dupa victoria din Europa
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Crezi ca FCSB o va egala la puncte pe Dinamo in clasament? Atunci ar trebui sa profiti de cota 40.0 oferita de casa de pariuri Betfair conform careia FCSB va obtine toate cele 3 puncte. La promotie sunt eligibili toti utilizatorii care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNEZ. Efectueaza apoi un depozit, indiferent de metoda, pentru a putea  plasa un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul FCSB in fata lui Dinamo.

In vederea cotei marite nu se iau in calcul mai mult de 5 lei, astfel ca daca pariul va fi castigator vei obtine 200 lei. Miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 195 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum intru in posesia cotei marite?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:00, folosind codul ZFBNEZ
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. FCSB – Dinamo (Linkuri rapide)
  5. Pariaza pre-live pe victoria celor de la FCSB
Pariaza