Cota mult marita pentru rezultatul final in Supercupa Europei

Meciul de diseara va fi primul oficial pentru Lopetegui la Real Madrid, toata lumea intrebandu-se cum va arata Real Madrid sub comanda lui, dar si in absenta lui Cristiano Ronaldo. Partida din Supercupa Europei dintre Real Madrid si Atletico Madrid, care se va desfasura la Tallinn, va incepe la ora 22:00.
atletico
Popular
Realul are experienta unor astfel de momente
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Indiferent de rezultatul final pe care il vei alege in timp regulamentar vei putea beneficia de cota 50.0. Asta la casa de pariuri Netbet, acolo unde sunt eligibili toti cei care se vor inregistra pana la ora meciului utilizand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin portofelele electronice de tip Skrill, Neteller, Paysafecard sau altele. Scopul principal il consta plasarea unui pronostic pre-live pe rezultatul final (1X2) in timp regulamentar al meciului din Supercupa Europei dintre Real Madrid si Atletico Madrid.

In vederea cotei marite se au in calcul maxim 10 lei, in cazul unui pariu “verde” urmand a primi maxim 500 lei. Astfel, ti se va credita cash instant castigul conform cotei normale, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de bonus in cel mult 72 ore. De 4 ori trebuie rulat bonusul in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum intru in posesia cotei marite?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 22:00, folosind codul “COTA50”
  2. Efectueaza o depunere, insa nu cu ajutorul portofelelor electronice
  3. Sport
  4. Fotbal -> Supercupa UEFA (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu in timp regulamentar pe succesul lui Real Madrid, al lui Atletico Madrid sau chiar pe un rezultat de egalitate
Pariaza