Cota mult marita pentru rezultatul final in FCSB - Hajduk Split

Pe teren propriu FCSB arata o mare pofta de gol si asa opinam ca va fi si in meciul de diseara cu Hajduk Split, din cea de-a doua mansa a turului III preliminar in Europa League. Partida va incepe joi, la ora 21:30.
fcsb cota marita cu hajduc netbet
Popular
Un mod excelent de a debuta la Netbet
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza
FCSB - Hajduk Split
August 16,2018
21:30

Indiferent de rezultatul final pe care l-ai vedea in timp regulamentar, casa de pariuri Netbet iti ofera ocazia de a plasa un pariu la cota 50.0 pe aceasta optiune. Nu trebuie decat sa te inregistrezi pana la ora partidei introducand codul “COTA50”. Depune apoi, insa nu prin portofelele electronice, dupa care plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria FCSB, a celor de la Hajduk Split sau pe un rezultat de egalitate in timp regulamentar in partida de Europa League dintre cele doua.

Cel mult 10 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca pariul este “verde” vei castiga maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei marite ti se va credita cash imediat dupa incheierea partidei, in vreme ce restul il vei primi sub forma de bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie rulat de 4 ori in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul in vederea rulajului.

Cum intru in posesia cotei marite?

  1. Creeaza-ti cont la Netbet pana joi, ora 21:30, utilizand codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu cu ajutorul portofelelor electronice
  3. Sport
  4. Fotbal – Europa Q-TV (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe rezultatul final (1X2) in timp regulamentar in partida dintre FCSB si Hajduk Split
Pariaza