Franta are cota 50 la victorie contra Uruguayului

Toate sferturile de finala ale Campionatului Mondial par destul de echilibrate, asta insemnand ca avem sanse de a vedea meciuri spectaculoase. Speram sa primim confirmari inca din primul meci, in care Franta o va intalni pe Uruguay, acesta incepand vineri, ora 17:00, pe stadionul Nizhny Novgorod.
Popular
Victoria Frantei te face sa pornesti cu dreptul la Netbet
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Edinson Cavani pare sa nu se fi refacut dupa accidentarea suferita in optimile de finala, lucru care le ofera, cel putin teoretic, sanse mai mari francezilor la victorie. In vederea acestui pont, casa de pariuri Netbet ofera cota 50.0. Pe scurt, vei beneficia de aceasta cota marita doar daca te vei inregistra la Netbet pana la ora partidei folosind codul “COTA50”. Efectueaza apoi o depunere, insa ai grija sa nu folosesti metodele Skrill sau Neteller, dupa care esti liber sa plasezi un prim pariu pe victoria Frantei in timp regulamentar in fata Uruguayului.

500 RON pariu fara risc
Pariază acum

In vederea cotei marite nu se vor calcula decat cel mult 10 lei, asta insemnand ca in cazul in care Franta va obtine victoria in timp regulamentar tu vei primi maxim 500 lei. Sigur, poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala.  Astfel, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash instant, pentru ca restul sa-l obtii sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6 in termen de 7 zile, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana pe 6 iulie, ora 17:00, folosind codul COTA50
  2. Depune, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport
  4. Fotbal Cupa Mondiala (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Frantei in timp regulamentar in fata Uruguayului
Pariaza