“Pumele” au nevoie disperata de victorie

In mod poate surprinzator, niciuna dintre 20 partide de pana acum nu s-a incheiat cu o remiza alba, fiind foarte probabil ca nici cea dintre Argentina si Croatia sa nu se incheie in acest fel. Partida va incepe joi, ora 21:00, pe stadionul din Nizhny Novgorod.
croatia cm 2018
Excelent
Profit de 145 RON destul de sigur
Miza maxima 5 RON
Valoare castig 150 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Argentina - Croatia
June 21,2018
21:00

In prima runda din faza grupelor Argentina a obtinut o remiza cu doua goluri impotriva Islandei, pentru finalista Campionatului Mondial o alta varianta decat victoria punand o presiune uriasa inaintea partidei cu Nigeria, selectionata care nu e chiar atat de usor de depasit. Revenind la jocul impotriva croatilor, Argentina este, practic, obligata sa atace, iar cu Messi si Higuain in atacul “pumelor”, nu credem ca asta va fi o problema. Casa de pariuri Betfair profita de acest aspect, dar si de faptul ca pana acum nicio partida nu s-a incheiat cu scorul de 0-0 pentru a prezenta cota 30.0 pentru ca in partida dintre Argentina si Croatia sa se marcheze.

La promotie poate participa orice roman care se va inregistra la Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZFBNEA. Plaseaza apoi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe faptul ca in meciul dintre Argentina si Croatia se va marca macar o data. Cel mult 5 lei se iau in considerare la promotie, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

In cazul foarte probabil in care se va marca vei primi 150 lei. Astfel, miza va fi returnata cash instant, pentru ca restul de 145 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.

Cum intru in posesia freebetului?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana joi, ora 21:00, introducand codul ZFBNEA
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Argentina – Croatia – peste 0.5 goluri
  6. Primesti 145 RON freebet daca se va marca in meci
Pariaza