Romanca a pierdut doar doua seturi in turneu

Deocamdata liderul mondial Simona Halep nu a cucerit niciun turneu de Grand Slam, asta putandu-se schimba insa astazi, cand romanca va sustine finala Roland Garros impotriva americancei Sloane Stephens, numarul 10 mondial. Halep se afla la a doua finala consecutiva la Roland Garros, anul trecut pierzand in fata letonei Jelena Ostapenko.
Halep RG
Excelent
Poti avea un profit de 220 RON asumandu-ti un risc extrem de mic
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 225 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Urmarind jocul Simonei Halep din ultimele partide, sperantele sunt foarte mari pentru ca aceasta sa cucereasca primul turneu de Grand Slam. Astfel, casa de pariuri Betfair profita de faptul ca Halep este vazuta favorita pentru a oferi cota 45.0 romancei in a se impune. La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Betfair introducand codul ZSAN06. Plaseaza apoi un pariu pre-live pe succesul Simonei Halep in fata lui Sloane Stephens.

Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea acestei promotii, asta insemnand ca daca Halep va castiga vei primi 225 lei. Astfel, miza iti va fi returnata cash imediat, pentru ca restul de 220 lei sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet. In termen de 30 zile de la creditare trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu. Atat pariul pe victoria Simonei Halep, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.

Cum obtin freebetul?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 16:00, folosind codul ZSAN06
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. French Open (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Simonei Halep in finala cu Sloane Stephens
Pariaza