FCSB e neinvinsa pe teren propriu

In ultima etapa a play-offului Ligii I FCSB spera la o minune, pentru a lua primul ei titlu din istorie trebuind sa obtina cel putin un punct in plus fata de CFR Cluj in partida de pe propriul teren cu Viitorul.
FCSB - Astra
Nou
Castiga 140 RON daca FCSB va invinge
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 140 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Formatia antrenata de Nicolae Dica a obtinut 11 victorii si doua remize in precedentele 13 meciuri de pe teren propriu din Liga I, in vreme ce Astra a obtinut un singur succes in ultimele 6 deplasari. Avand in vedere asta, insa si contextul in care se disputa aceasta ultima runda din play-off, opinam ca FCSB nu va avea nicio problema in a ii invinge pe giurgiuveni. Drept urmare, ni se pare atractiva cota mult marita pe care casa de pariuri Betfair o propune pentru ca FCSB sa obtina cele 3 puncte. Este vorba despre cota 28.0, la ea fiind eligibila toti cei care se vor inregistra la Betfair introducand codul ZFBNDN.

Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca FCSB se va impune vei castiga 140 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu. Trebuie specificat ca atat pariul pe succesul FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.

Cum obtin freebetul?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZFBNDN
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Liga I (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB in fata Astrei Giurgiu
Pariaza