Cota mult marita pentru cel putin un gol in Hajduk Split - FCSB

Putem spune ca FCSB a avut noroc la tragerea la sorti pentru turul III preliminar, adversara fiind formatia croata Hajduk Split. In turul II preliminar FCSB a invins formatia muntenegreana Rudar cu scorul general de 6-0, pe cand Hajduk Split a trecut de Slavia Sofia cu 4-2 la general.
fcsb
Nou
Vei putea retrage oricand castigul
Miza maxima 1 RON
Castig maxim 70 RON
Recompensa sub forma de Cash
Pariaza
Hajduk Split - FCSB
August 09,2018
21:45

Meciul de joi va fi unul foarte echilibrat, cel putin conform caselor de pariuri. Cu toate astea, nu credem ca se va inregistra o remiza alba. Cele doua s-au intalnit in urma cu mai bine de 20 ani, echipa romaneasca avansand, dupa o infrangere cu 0-1 pe teren propriu si o victorie cu 4-1 in deplasare. De altfel, in niciuna dintre cele 7 partide ale “ros-albastrilor” cu formatii din Croatia nu a fost inregistrat vreun rezultat de egalitate. Daca esti de parere ca se va marca in meciul de joi dintre Hajduk Split si FCSB te invitam sa profiti de cota 70.0 oferita de casa de pariuri Circus, corespunzatoare pentru minim un gol.

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Circus pana la ora partidei (21:45) si vei bifa optiunea conform careia accepti sa iei parte la promotia vizand cota marita. Apoi poti plasa un pariu pe optiune, una care se gaseste in sectiunea “Super Cote” de pe pagina “Pariuri Sportive”. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet. Miza maxima in vederea acestei cote marite este 1 RON, iar castigul il vei primi cash, fara conditii de rulaj.

Unde gasesc aceasta cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Circus pana joi, ora 21:45
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariuri Sportive
  4. Oferta sport -> Super Cote
  5. Hajduk Split – FCSB -> Total goluri – peste 0.5
Pariaza