Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Victoria "tricolorilor" in Suedia vs. Romania la cota 100 la pariuri

Pauza internationala ne ofera sansa de a vedea la lucru echipa noastra nationala, Romania va juca primul meci in deplasare cu Suedia. Daca nu ai un cont de pariuri pe platforma Betfair poti profita de oferta de cota marita de 100.00 in Suedia vs. Romania pentru victoria elevilor lui Contra.
cota marita suedia romania betfair
Nou
Castiga 500 RON pariu gratuit prin victoria Romaniei.
Cota marita 100
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Suedia vs. Romania
March 23,2019
19:00

Suedia este cotata cu prima sansa dar daca ne uitam pe ultimele 9 meciuri din toate competitiile au inregistrat doar 2 victorii. Cele doua victorii au venit cand nordicii aveau mai mare nevoie adica in ultimele 2 etape din Liga Natiunilor. In 2019 suedezii au jucat 2 partide amicale, au facut un egal cu Islanda si au pierdut cu Finlanda. Romania nu a jucat niciun meci in acest an, ultima data cand baietii lui Contra s-au intalnit a fost in noiembrie 2018 pentru meciul cu Muntenegru castigat cu 1-0. „Tricolorii” au jucat 10 meciuri anul trecut si nu au pierdut niciunul, au avut 7 victorii si 3 rezultate de egalitate. Suedia vs. Romania este un duel care inclina balanta catre tabara gazdelor, cel putin asa zic cotele la pariuri.

Nu va fi un meci usor pentru Romania, asta e clar, insa cota de acum oferita la 1 solist este influentanta de faptul suedezii ca vor juca pe teren propriu. Pentru noi nu ar trebui sa fie niciun fel de presiune, e abia primul meci, nordicii nu au suporteri fanatici iar pozitia de outsider ne convine de minune. Nu credem ca victoria Romaniei cota la Betfair cu cota 100 ar fi o surpriza, nu e o diferenta prea mare de valoare intre cele doua selectionate, iar preliminariile pentru Euro sau Mondial au adus de multe ori rezultate ciudate, ce nu au respectat calculele hartiei.

Cota marita pariuri Suedia vs. Romania

  1. Deschide un cont nou la Betfair folosind codul ZFBNIW
  2. Pariaza cel mult 5 RON pe victoria Romaniei
  3. Daca pariul tau este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul de pana la 500 RON ca freebet
  4. Acest pariu gratuit trebuie pariat o data la o cota de 1.20 inainte de a putea fi retras
Pariaza